Meer kwalitatieve sollicitaties via Kunststof & Rubber

Kunststofenrubber.nl is hét platform om de kunststofverwerkende professionals te bereiken. Dagelijks bezoeken honderden professionals Kunststofenrubber.nl, waardoor uw vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom Kunststofenrubber.nl?

  • Kunststofenrubber.nl wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor professionals in de kunststofverwerkende industrie
  • De website wordt maandelijks bezocht door 5.000 kunststof professionals (van constructeurs, R&D managers, projectmanagers tot engineers)
  • De nieuwsbrief wordt wekelijks naar meer dan 2.200 nieuwsbriefabonnees verzonden

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Kijk hier voor de uitgebreide mediabrochure.

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze media-adviseurs via 0570 504 343 of per e-mail vacatures@kunststofenrubber.nl. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€199,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Standaard online

€45,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

René Wibbelink

De vacaturesectie van Kunststof & Rubber brengt vraag en aanbod van vacatures van kunststofverwerkende industrie professionals effectief bij elkaar. Met Kunststof & Rubber blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Kunststof & Rubber vinden kunststofverwerkende industrie professionals snel relevante vacatures.